topbrandsPRO topbrandsblog brands
topbrands
Adauga o pagina

Noutati

Topbrandsnoutati

Top 20 cele mai bune telefoane ale momentului

Jurnalistii de la Business Insider au realizat un top al celor mai bune telefoane. Conform Business Insider, acesta este Google Pixel. Pretul de achizitie este de 649 de dolari in SUA. Printre avantajele sale se numara faptul ca e usor, se incarca foarte repede si are o camera excelenta, de 12,3 megapixeli.

Pe locul doi au situat Google Pixel XL. Avand acelasi pret cu ocupantul locului I, acesta are o alura eleganta, e usor de manuit, are o camera performanta, iar fotografiile facute cu el arata minunat.

De fapt, e un Pixel mai mare, ecranul avand 5,5 inch, noteaza sursa.

In top urmeaza iPhone 7 Plus, al carui principal avantaj e camera dubla. Acesta permite realizarea unor fotografii care arata profesionist. Are o functie care permite ca fundalul sa fie cumva blurat, in contrast cu subiectul fotografiei, extrem de clar. Pretul de achizitie e insa mai mare, de 769 de dolari in SUA.

Top 5 este inchis de iPhone 7 (650 de dolari) si Samsung Galaxy S7 Edge. Primul are clar niste imbunatatiri fata de iPhone 6S, cum ar fi faptul ca e rezistent la apa, camera se comporta mai bine atunci cand lumina e insuficienta, iar procesorul e mai puternic.

Cat despre Samsung Galaxy S7 Edge (603 dolari), acesta vine cu imbunatatiri fata de Galaxy S7, ecranul fiind mai mare (5,5 inch), la fel si bateria. Este rezistent la apa, iar memoria ii poate fi marita.

Iata top 20 cele mai bune telefoane ale momentului:

1. Google Pixel

2. Google Pixel XL

3. iPhone 7 Plus

4. iPhone 7

5. Samsung Galaxy S7 Edge

6. Samsung Galaxy S7

7. iPhone 6S Plus

8. iPhone 6S

9. iPhone SE

10. OnePlus 3T

11. Moto Z

12. HTC 10

13. LG V20

14. LG G5

15. ZTE Axon 7

16. Samsung Galaxy Note 5

17. Moto G4

18. BlackBerry Priv

19. BlackBerry Classic

20. BlackBerry Passport

Editeaza

Obtine o imagine valoroasa despre brandurilor din Moldova.

Autentifica-te cu Facebook si imbunatateste-ti performanta pe retelele sociale!

Autentificare
Top cresteriPagini noi
topbrands

media@topbrands.md

Tel. 069 022 441

Topbrands este un instrument de monitorizare a paginilor de Facebook din Moldova. Inca nu suntem un furnizor de stiri zilnice sau o Agentie Digitala full service, ci suntem singurul centru de informatii pentru Sociale Media Marketing care ofera stiri calitative, statistici unice, topuri exclusive.Viziteaza-ne pe Facebook