topbrandsPRO topbrandsblog brands
topbrands
Adauga o pagina

Noutati

Topbrandsnoutati

Toata lumea merita cea mai buna calitate

Toata lumea merita cea mai buna calitate pentru ceea ce plateste.

Voi sunteti experti ca si mine si impreuna vom spune ca piata imobiliara din Chisinau este intro criza. Veti spune ca aceasta constatare e veche, dar fiti de acord, fiecare perioada are specificul ei. Totul se trage din lacomie. O categorie de companii imobiliare din Moldova, au tras in teapa cetatenii, adica investitorii. Altele, care au achizitionat terenuri ieftine, au vandut apartamente cu un profit de 150-200 %. Altele au cumparat terenuri ieftine, dar si cu infrastructura bine dezvoltata, iar aici preturile au ajuns la 800-900 euro/mp.

Nu o sa dam nume companiileor, dar sa vedem cine sunt potentialii clienti. Prin 2006-2008 clientii erau parintii care munceau in Rusia, Italia,etc, cumparand terenuri dar si apartamente noi. Ei veneau odata pe an, citeau anunturile si investeau, fara sa se documenteze despre reputatia Companiei. Ei nu aveau cultura sa consulte un expert imobiliar independent. Dar veneau cu banul jos, plin de sine si cumparau 1-2 apartamente noi de la acelasi proprietar. Nu vom detalia drama lor, dar acesti oameni au acum experienta si statutul care isi permit un credit in tara unde lucreaza si isi aduc si copii deja mari sa studieze si sa munceasca alaturi de ei. Ofertele generoase in tarile unde muncesc a schimbat mentalitatea cumparatorilor de imobil.

Astazi companiilor imobiliare ofera mai mult decat pana in 2010. Totusi piata a optimizat preturile si poti gasi chiar la 450-650 euro/mp.

In ultimii 4 ani, s-au mai redus si numarul companiilor si au ramas pe piata acei cu reputatie buna pe la banci. Trebuie sa spunem ca in afacerea imobiliara de acum, bancile profita de entuziasmul de moment, oferind credite scumpe. Anume bancile culeg profitul si in imobiliare.

Tot timpul am urmarit aceasta piata, iar ceea ce se face in Chisinau in acest domeniu, este o afacere in "varianta sura". Sa faci bani pe piata imobiliara din Moldova, este o lipsa de respecti fata cumparator, oferindu-i un produs foarte scum si nemotivat. 
Oamenii care se respect, cauta tara potrivita.

Am ramas palcut surprins de Proiectul rezidential Signature Brasov
Tipul de servicii SMART
- Control acces
- Control luminii
- Control electric perdele pentru cei care opteaza pentru acest system
- Control consum
- Control TV ,video interfon
- Control HVAC
- Controlul radiatorului port prosop din baie de la tableta integrate in SMART HOME-ul apartamentului cu functia de “uscare prosop” audio control
- Control vanei generale de alimentare cu apa de la senzorii de inundatie montati in bucatarie si baie

Toata lumea merita cea mai buna calitate pentru ceea ce plateste.
Prin parteneriatul romano-anglo-american, Signature Brasov aduce acum in noua ta casa tehnologia secolului 21. 
Ridica capul, meriti si tu mai bun!

PS. Nu sunt platita pentru a-i promova dar sa-i transmiteti salutari Madălinei MARCU, s-ar bucura sa stie ca fac o treaba atat de buna incat si eu imi doresc un apartament.

Editeaza

Obtine o imagine valoroasa despre brandurilor din Moldova.

Autentifica-te cu Facebook si imbunatateste-ti performanta pe retelele sociale!

Autentificare
Top cresteriPagini noi
topbrands

media@topbrands.md

Tel. 069 022 441

Topbrands este un instrument de monitorizare a paginilor de Facebook din Moldova. Inca nu suntem un furnizor de stiri zilnice sau o Agentie Digitala full service, ci suntem singurul centru de informatii pentru Sociale Media Marketing care ofera stiri calitative, statistici unice, topuri exclusive.Viziteaza-ne pe Facebook