topbrandsPRO topbrandsblog brands
topbrands
Adauga o pagina

Noutati

Topbrandsnoutati

Startup care ajută developerii să facă bani de acasă

Startup-ul american Gigster a primit o finanțare în valoare de 20 de milioane de dolari de la investitori precum Michael Jordan, Ashton Kutcher sau Marc Benioff pentru a ajuta programatorii să primească salarii la fel de mari ca în Silicon Valley lucrând....de acasă.

Gigster este un startup lansat în urmă cu 4 ani în Silicon Valley care pune în legătură companii și freelanceri, fie că sunt developeri, designeri sau project manageri, pentru proiecte punctuale.

În esență, Gigster le pune la dispoziție companiilor o întreagă echipă gata să lucreze pentru un proiect aflat în derulare, funcționând ca un marketplace de unde clienții pot ”închiria” specialiști, scrie Business Insider. Iar pe lista specialiștilo disponibili se află oameni care au lucrat la Google, NASA sau SpaceX.

În acest moment, platforma este folosită de peste 40 de companii care au ales să facă outsourcing pentru o parte din proiectele de software pe care le derulează. Printre aceștia se numără eBay și IBM, iar planul fondatorilor startup-ului este de a atrage nume la fel de mari în rândul clienților.

Detalii pe https://start-up.ro

 

Editeaza

Obtine o imagine valoroasa despre brandurilor din Moldova.

Autentifica-te cu Facebook si imbunatateste-ti performanta pe retelele sociale!

Autentificare
Top cresteriPagini noi
topbrands

media@topbrands.md

Tel. 069 022 441

Topbrands este un instrument de monitorizare a paginilor de Facebook din Moldova. Inca nu suntem un furnizor de stiri zilnice sau o Agentie Digitala full service, ci suntem singurul centru de informatii pentru Sociale Media Marketing care ofera stiri calitative, statistici unice, topuri exclusive.Viziteaza-ne pe Facebook