topbrandsPRO topbrandsblog brands
topbrands
Adauga o pagina

Noutati

Topbrandsnoutati

Greseli uriase in B2B Social Media Marketing

Sunt multe metode prin care marketerii pot folosi B2B social media marketing și vedem foarte multe exemple ale produselor sau brandurilor naționale și business-urilor locale care se străduiesc să obțină loialitatea și implicarea clienților.

Cum ar fi dacă produsul sau serviciul tău ar avea un ciclu lung de vânzare iar audiența vizată ar fi compusă din manageri IT și CFO și nu doar din mame și studenți? Nu trebuie să te simți depășit de situație pentru că veștile bune sunt la orizont. Trebuie să adopți strategia și tactica potrivite pentru a ajunge la cumpărătorii de pe platforma folosită iar eforturile tale în social media chiar vor da roade. 

În continuare vei găsi cele mai des întâlnite și periculoase greșeli de evitat în social media marketing – și ce strategii trebuie să adopți pentru succesul afacerii tale.

  • #1 Investirea Resurselor într-o Platformă Nepotrivită
  • #2 Definirea Limitată a Social Media Marketing
  • #3 Menținerea aceleiași Strategii
  • #4 Evitarea noilor formaturi de conținut
  • #5 Autopromovare în loc de promovare contra-cost
  • #6 Separarea social media de SEO
     

Detalii >>> Greseli in B2B Social Media Marketing

 

Editeaza

Obtine o imagine valoroasa despre brandurilor din Moldova.

Autentifica-te cu Facebook si imbunatateste-ti performanta pe retelele sociale!

Autentificare
Top cresteriPagini noi
topbrands

media@topbrands.md

Tel. 069 022 441

Topbrands este un instrument de monitorizare a paginilor de Facebook din Moldova. Inca nu suntem un furnizor de stiri zilnice sau o Agentie Digitala full service, ci suntem singurul centru de informatii pentru Sociale Media Marketing care ofera stiri calitative, statistici unice, topuri exclusive.Viziteaza-ne pe Facebook