topbrandsPRO topbrandsblog brands
topbrands
Adauga o pagina

Noutati

Topbrandsnoutati

Facebook are o noua functie

Facebook extinde oferta de continut live printr-o functie care permite realizarea unor transmisiuni audio in direct.

Numita Live Audio, facilitatea care va permite, eventual, oricui sa posteze transmisiuni audio in direct, este lansata oficial miercuri de Facebook, impreuna cu o serie de parteneri, printre care postul de radio BBC World Service.

Functia e complementara serviciului de transmisiuni video live, cu care utilizatorii Facebook s-au obisnuit in ultimul an. Aceasta permite realizarea asa-numitor podcast-uri celor care nu se simt confortabil sa apara pe video.

De asemenea, ca urmare a latimii reduse de banda necesara transmiterii semnalului audio, aceasta optiune va fi preferata in regiunile in care conexiunea la internet nu este de cea mai buna calitate.

Ca majoritatea noilor servicii Facebook, Live Audio este disponibil in momentul lansarii doar unui numar restrans de parteneri, urmand ca anul viitor sa fie lansata pentru publicul larg. Orice utilizator va putea realiza transmisiuni audio live cu o durata maxima de patru ore.

Ca si continutul video live, noua facilitate va fi insotita de notificarile de rigoare. Asta inseamna ca utilizatorii vor primi notificari in momentul in care un prieten sau o pagina incepe sa transmita in format live audio.

Functia Live Audio este disponibila pe Android si iOS, dar functionarea acesteia difera in functie de caracteristicile fiecarui sistem de operare.

Daca pe Android sunetul va continua sa se auda si in timp ce utilizatorul foloseste alte aplicatii, pe iOS este necesara pastrarea deschisa a aplicatie de Facebook, deoarece Apple limiteaza rularea in fundal a aplicatiilor.

 
Editeaza

Obtine o imagine valoroasa despre brandurilor din Moldova.

Autentifica-te cu Facebook si imbunatateste-ti performanta pe retelele sociale!

Autentificare
Top cresteriPagini noi
topbrands

media@topbrands.md

Tel. 069 022 441

Topbrands este un instrument de monitorizare a paginilor de Facebook din Moldova. Inca nu suntem un furnizor de stiri zilnice sau o Agentie Digitala full service, ci suntem singurul centru de informatii pentru Sociale Media Marketing care ofera stiri calitative, statistici unice, topuri exclusive.Viziteaza-ne pe Facebook