topbrandsPRO topbrandsblog brands
topbrands
Adauga o pagina

Noutati

Topbrandsnoutati

Facebook a lansat Workplace, reteaua sociala privata pentru afaceri

Compania Facebook a lansat luni Workplace, un instrument si o platforma de comunicare destinata afacerilor si organizatiilor neguvernamentale care poate inlocui intranetul, e-mailul sau alte forme de comunicare la serviciu, informeaza AFP.

Acest concept, denumit pana la lansare "Facebook at work", este dezvoltat de mai bine de doi ani de Facebook in birourile sale londoneze si a fost testat in varianta beta de 1.000 de firme si companii din intreaga lume. Printre companiile care si-au instalat deja aceasta aplicatie se numara Danone si Starbucks.

"Am inlocuit lucrurile care existau deja si le-am regrupat intr-un singur instrument care ii va permite utilizatorului sa dispuna de un perete de informatii, la fel ca in cazul profilului lor privat, de Facebook Live, videochat, etc. Aproximativ 95% din ceea ce am dezvoltat pentru Facebook este integrat in cadrul Workplace", a explicat Julien Codorniou, directorul general al Workplace.

Un produs separat de galaxia aplicatiilor asociate Facebook, Workplace, a carui culoare dominanta este griul si nu albastrul ca in cazul Facebook, este complet desprins de celebra retea de socializare si nu este nevoie de crearea unui cont de Facebook pentru a-l accesa.

Compania Facebook a precizat, printre altele, ca nu va face decat sa transfere date care raman in proprietatea companiilor, acestea urmand sa plateasca pentru fiecare angajat care foloseste Workplace un abonament de 1 pana la 3 euro. ONG-urile si centrele universitare pot beneficia de aceste servicii in mod gratuit.

 

Editeaza

Obtine o imagine valoroasa despre brandurilor din Moldova.

Autentifica-te cu Facebook si imbunatateste-ti performanta pe retelele sociale!

Autentificare
Top cresteriPagini noi
topbrands

media@topbrands.md

Tel. 069 022 441

Topbrands este un instrument de monitorizare a paginilor de Facebook din Moldova. Inca nu suntem un furnizor de stiri zilnice sau o Agentie Digitala full service, ci suntem singurul centru de informatii pentru Sociale Media Marketing care ofera stiri calitative, statistici unice, topuri exclusive.Viziteaza-ne pe Facebook